Levering- & verzendinformatie (webwinkel)

Hier vindt u de belangrijkste informatie over de leveringsvoorwaarden van Drgrill.nl.

Met welke pakketdienst wordt mijn bestelling thuisbezorgd?

Bij Dr. Grill vinden wij betrouwbaarheid en gemak belangrijk en daarom maken wij voor de meeste leveringen gebruik van de pakketdiensten van PostNL. In verband met het gewicht of het formaat van sommige barbecues kan niet alles door PostNL worden bezorgd. Die artikelen worden door onze eigen chauffeurs bij u bezorgd of op een pallet via een bezorgdienst bij u thuisbezorgd.

Welke leveringskosten berekent DrGrill?

95% van onze artikelen worden gratis bezorgd vanaf € 35,-!

De leveringskosten zijn afhankelijk van de artikelen die er worden besteld. Wij maken gebruik van vier verschillende verzendmethodes:

  1. Brievenbuspost, voor cadeaukaarten. Cadeaukaarten worden binnen Nederland altijd gratis verzonden.
  2. Levering door PostNL via de reguliere pakketpost, voor artikelen kleiner dan 176 x 58 x 78 cm en lichter dan 30 kilo. In Nederland betaalt u hiervoor vanaf € 35,- al geen verzendkosten meer, voor bestellingen onder de € 35,- rekenen wij € 4,95 aan verzendkosten.
  3. Levering op pallet via bezorgdienst, voor artikelen groter dan 176 x 58 x 78 cm en zwaarder dan 30 kilo. zijn deze zendingen gratis. Andere landen zijn uitgesloten van levering.
  4. Levering van actie artikelen (bijvoorbeeld barbecues in een actieperiode) op pallet door bezorgdienst, voor artikelen groter dan 176 x 58 x 78 cm en zwaarder dan 30 kilo. In Nederland betaalt u hiervoor € 39,-. Andere landen zijn uitgesloten van levering.

Vragen over onze verzendkosten? Neem gerust contact met ons op! 

2. Levering reguliere pakketpost door PostNL
Land Leveringskosten Gratis vanaf Levertijd bij bestellingen op
werkdagen vóór 16:00 uur
Nederland
The Netherlands
€ 4,95,- € 35,-  2 werkdagen

 

3. Levering op pallet door bezorgdienst
Land Leveringskosten Levertijd bij bestellingen op
werkdagen vóór 16:00 uur
Nederland
The Netherlands
€ 39,-  3 werkdagen

 

Welke levertijden hanteert DrGrill.nl?

Wij streven ernaar om bestellingen die met de reguliere pakketpost van PostNL kunnen worden verzonden binnen twee werkdagen bij u thuis te bezorgen, dit geldt voor bestellingen die in Nederland moeten worden afgeleverd en op werkdagen voor 16:00 zijn geplaatst. Voor de productcategorieën in de tabel (Levertijden grote / zware artikelen op basis van pallet of eigen vervoer) gelden de levertijden zoals daar vermeld.

 

Levering reguliere pakketpost door PostNL
Land Leveringskosten Gratis vanaf Levertijd bij bestellingen op
werkdagen vóór 16:00 uur
Nederland
The Netherlands
€ 4,95,- € 35,- 2 werkdagen


Onderstaande productgroepen kunnen niet met de regulieren pakketdienst van PostNL worden verzonden in verband met het formaat of het gewicht. Deze artikelen worden daarom op een pallet of met eigen vervoer bij u thuisbezorgd waardoor de levertijden langer zijn.

Levertijden grote / zware artikelen op basis van pallet of eigen vervoer.
Productcategorie Levertijd bij bestellingen op werkdagen vóór 16:00 uur Nederland Levertijd bij bestellingen op werkdagen vóór 16:00 uur België Levertijd bij bestellingen op werkdagen vóór 16:00 uur Duitsland
Buitenkeukens 3 werkdagen 5 werkdagen 5 werkdagen
Keramische barbecues / Kamado's 3 werkdagen 5 werkdagen 5 werkdagen

Aan welke landen levert DrGrill.nl?

Dr.Grill levert zijn artikelen alleen binnen Nederland, wilt u levering naar het buitenland dan kunt u 95% van het aanbod op Dr.Grill ook bestellen op www.osdorp.nl

Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

Of uw bestelling online kan worden gevolgd is afhankelijk van de verzendmethode die voor de bestelling wordt gebruikt, Dr. Grill maakt gebruik van vier verschillende verzendmethodes:

  1. Brievenbuspost, voor artikelen die door de brievenbus passen zoals cadeaukaarten. Deze bestellingen zijn niet te volgen. 
  2. Levering reguliere pakketpost door PostNL, voor artikelen kleiner dan 176 x 58 x 78 cm en lichter dan 30 kilo. Zodra wij uw pakket klaar hebben gemaakt voor verzending ontvangt u van ons een unieke Track and Trace code per e-mail. Nadat u de code per e-mail heeft ontvangen kan het 24 uur duren voor de code daadwerkelijk door PostNL is geactiveerd. Op deze pagina kunt u de Track and Trace code invoeren en kijken wat de status van uw bestelling is.
  3. Levering grote pakketten door bezorgdienst, voor artikelen groter dan 176 x 58 x 78 cm of zwaarder dan 30 kilo zoals buitenkeukens en keramische barbecues. Voor levering van deze artikelen nemen wij binnen 2 werkdagen na bestelling contact op om een leverafspraak te maken. 
  4. Levering eigen vervoer, voor artikelen die niet door PostNL kunnen worden geleverd en niet op een pallet passen, dit komt echter weinig voor! Voor levering van deze artikelen nemen wij binnen 2 werkdagen na bestelling contact op om een leverafspraak te maken. De avond voor levering kan via deze pagina worden bekeken binnen welk tijdsvak de chauffeur zal arriveren.

Vragen over de levering van uw bestelling? Neem gerust contact met ons op!